Xiaomi

Xiaomi Redmi Watch 3 Active, must

Tootekood:
BHR7266GL
  • Ekraani suurus: 1.83 "
Hind
46.40 €
  • Eriti suur, 1,83" LCD-ekraan
  • Vali 200+ ekraanikuva vahel
  • Stiilne ristkülikukujuline nutikell
  • Põhjalikud tervise jälgimise funktsioonid
  • 100+ treeningrežiimi
  • 5 ATM veekindlus
  • Aku kestab kuni 12 päeva järjest
  • Toetab Bluetooth®️ telefonikõnesid

Eriti suur, 1,83-tolline ekraan
Uhiuuel ülisuurel ja sillerdaval 1,83-tollisel ekraanil on rikkalikud värvid, selgus ja vapustav kvaliteet, mis võimaldab Sul vaadata kõike ühe pilguga, alates märguannetest kuni treeningandmeteni. 2.5D ülitugev klaas tagab elegantsema välimuse ja parema kulumiskindluse.

200+ stiilset kelladisaini
Vali oma nutikella ekraanikuva enam kui 200 erineva disaini seast. Sobita disain oma riietusega või vaheta seda, millal tuju tuleb.

Klassikaline ristkülikukujuline disain
Klassikalisel ja lihtsal ristkülikukujulisel kellakorpusel on NCVM-töödeldud korpus, mille metalliline viimistlus täiustab selle peent välimust. Selle kahevärviline (tumenenud ja hõbedane) välimus näitab ka Sinu head maitset.

Bluetooth telefonikõned kella kaudu
Vasta telefonikõnedele* lihtsalt käe tõstmisega. Olenemata sellest, kas töötad või treenid, saad telefonikõnedele vastata kella kaudu.
*Nutitelefon peab olema kellaga Bluetoothi kaudu ühendatud.

100+ treeningrežiimi
Redmi Watch 3 Active toetab enam kui 100 treeningrežiimi, sealhulgas väljas jooksmist, rattasõitu, matkamist ja kõndimist. Sisseehitatud profispordialgoritmid suudavad täpselt jälgida ja analüüsida Sinu keha, et saaksid tõhusamalt treenida.

5 ATM veekindlus
Olenemata sellest, kas naudid jahedaid pritsmeid madalas vees või snorgeldad, saad oma kella kogu aeg kanda. 5 ATM veekindlus muudab igapäevase kandmise muretumaks.

Verehapniku mõõtmine
Optiline pulssoksümeetria andur tuvastab vere hapnikuga küllastumise, nii et näed oma vere hapnikutaset alati, kui vaja.

24/7 pulsijälgimine
Ole pulsimuutuste suhtes tähelepanelik. Täiustatud pulsisageduse algoritm suudab signaale tundlikumalt püüda, nii et saad oma pulsi muutusi pidevalt ja täpselt jälgida.

Teaduslik unejälgimine
Redmi Watch 3 Active salvestab teaduslike ja põhjalike une jälgimise tehnoloogiate abil Sinu uneseisundit erinevatel etappidel, nagu sügav uni, kerge uni ja REM, parandades Su uneharjumusi ja une kvaliteeti.

Magnetiline laadimine
Nutikella aku kestab tavakasutuses 12 päeva ning kuni 8 päeva intensiivse kasutusega. Võrule energia sisse puhumiseks kasutab Redmi Watch 3 Active magnetilist laadimist.

Tehinilised andmed

Ekraani suurus1.83 "
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
169 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.