Xiaomi

Xiaomi turvakaamera Mi Home 360 2K Pro

Tootekood:
BHR4193GL
Hind
57.50 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Esmaklassiline 360° videosalvestus
Xiaomi Mi Home 360 2K Pro WiFi turvakaamera pakub detailset 2304 × 1296 videosalvestust. Kaamerapea on võimeline horisontaalselt pöörlema 360 kraadi ulatuses ning vertikaalselt 118 kraadi. Kui Sa parasjagu ei soovi, et turvakaamera salvestaks, on seda võimalik telefonirakenduse kaudu keelata – seljuhul keerab objektiiv end automaatselt korpuse sisse, et tagada täielik privaatsus.

Selged värvid ka hämaras
Suur f/1.4 ava on valgusjõuline ning koostöös 940 nm infrapunavalgustiga on tagatud selge värvipalett ja detailsem pilt ka hilisematel õhtutundidel.

Kahesuunaline kõne
Xiaomi Mi Home 360 2K Pro turvakaameral on mürasummutavad mikrofonid ja ülitäpsed kõlarid, et saaksid selle kaudu selgelt ja sujuvalt suhelda.

WiFi ja Bluetooth ühendus
Mi nutikaamera toetab kodu optimeerimiseks nii 2,4 GHz kui ka 5 GHz võrku, tagades stabiilsema internetiühenduse. Sisseehitatud Bluetooth-kiip võimaldab turvakaamera ühendada teiste Bluetooth seadmetega, et kaitsta nende privaatsust veelgi rohkem.

Täiustatud videokodeeringu tehnoloogia
Uudne videokodeeringu tehnoloogia võimaldab sujuvamat pilti ning detailsemat kvaliteeti. H.265 videokodeering on võimeline hoidma pikslite arvu.

Kinnita nii, kuidas soovid
Kaamera on varustatud pöörleva alusega, mis võimaldab seda kinnitada nii üles- kui ka alaspidi. Kinnita kas lauale, aknale, lakke või hoopis seinale.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
11 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.