Amazon

Amazon Fire HD 10 32GB Kids Pro, must

Tootekood:
B08H3P9CR2
  • Ekraani Läbimõõt: 10.1 "
  • Operatiivmälu: 3 GB
Hind
212.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Võimas tahvelarvuti lastele
Amazon Fire HD 10 Kids Pro 2021 on loodud 6–12-aastastele lastele. See on varustatud kauni 10,1-tollise ekraani, rohke sisemälu, kiire kaheksatuumalise protsessori, kahe kaameraga ja USB-C pesaga.

Võrreldes Fire HD 10 Kids mudeliga on Pro mudelil endiselt suurepärased vanemliku kontrolli funktsioonid, kuid Pro versioon on täiustatud valikutega, mis on ilmselt suurematele lastele meelepärasemad. Tänu digitaalsele poele on Pro mudelis lapse käeulatuses rohkem rakendusi, kuid neid ei saa endiselt ilma vanema loata alla laadida. Lisaks laiendatud rakenduste valikule on lapsel juurdepääs ka veebilehitsejale, kuid see ei ava kogu interneti lõputut maailma. Lehitseja filtreerib välja sobimatu sisu, ja vanem saab lubada või blokeerida valitud veebisaite.

Lõbu ja areng käsikäes
Amazon Fire HD 10 pakub palju avastamist lastele sobilike e-raamatute, audioraamatute, filmide, seriaalide, laulude, rakenduste ja mängude näol.

Kontroll on alati lapsevanema käes
Saad mugavalt ja lihtsalt piirata ekraaniaega, seada õppe-eesmärke ja hallata kuni nelja lapse kasutaja nähtavat sisu.

Naudi südamerahu
Amazon Kids tahvelarvutis ei ole lastel ligipääsu sotsiaalmeediale ega Alexale. Lisaks vajavad rakendusesisesed ostud lapsevanema nõusolekut.

Valmis päriseluks
Amazon Kids tahvelarvuti ekraan on tugevdatud klaasist ning selle vastupidav ümbris kaitseb tahvelarvutit kukkumiste ja põrutuste eest. Lisaks on kaitseümbrisel mugavalt reguleeritav tugijalg, et laps saaks seda käed-vabalt kasutada.

Ekraani Andmed

Diagonaal10.1 "
Lahutusvõime1920 × 1200

Mälu

Operatiivmälu3 GB

Muu info

VärvusSinine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.