Duracell

Duracell Wall Charger USB, 2.1A (black)

Tootekood:
DRACUSB3-EU
Hind
11.45 €

Duracell USB 2.4A võrgulaadija (must)

Kogege, kui kiiresti saate oma nutitelefoni energiat taastada! Duracelli võrgulaadija on varustatud USB-pordiga ja kasutab 2,4A kiiremaks laadimiseks. Selle maksimaalne võimsus on kuni 12 vatti. Lisaks on DRACUSB3-EU-l kerge ja kompaktne disain, mis võimaldab seda hõlpsasti hoiustada ja transportida.


Kiirlaadimine

Mudelil DRACUSB3-EU on silmapaistev kiirus. Duracelli laadija taastab teie seadme energiat kuni 2 korda kiiremini kui teised sarnased tooted. Lisaks ulatub selle võimsus koguni 12 vattini ja voolutugevus on 2,4 A. Te ei pea enam ootama kaua, et teie nutitelefon oleks uuesti laetud ja kasutusvalmis!


Lai ühilduvus

Tänu sellele, et Duracelli võrgulaadija on varustatud USB-pordiga, eristub see laiema ühilduvuse poolest. Saate kasutada DRACUSB3-EU-d paljude populaarsete seadmetega. Ärge piirake ennast ja laadige nutitelefone või tahvelarvuteid mugavalt!


Kompaktne disain

Mudeli DRACUSB3-EU mõõtmed on vaid 70 x 35 x 21 mm ja kaal vaid 34 g. Tänu oma väikesele suurusele ja kergekaalulisusele saate laadija mugavalt hoiustada oma rahakotis või seljakotis ning võtta selle kaasa kuhu iganes lähete. Hoidke toodet alati endaga kaasas ja ärge laske oma seadmetel tühjeneda!


Tehnilised andmed:

TootjaDuracell
MudelDRACUSB3-EU
Värvmust
PesaUSB
Sisendpinge230 V AC
Pinge5V
Võimsus12 W
Voolutugevus2.4A
Kaal34 g
Mõõtmed70 x 35 x 21 mm
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
49 tk
Tellimine esindusse 4-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.