Duracell

Cable USB to Lightning Duracell 2m (black)

Tootekood:
USB5022A
Hind
20.45 €

Duracell USB-Lightning kaabel 2m (must)

Duracelli kaabel on ühilduv seadmetega, millel on Lightning-pesa, nagu näiteks Apple'i nutitelefonid ja tahvelarvutid. Sellel on pinge 5V/3A, seega laeb see teie seadmeid kiiremini kui teised sarnased tooted. Samuti võimaldab see failide edastamist kiirusega 480 Mbps. Selle pikkus on 2 meetrit.


Failide kiire edastamine

Kas vajate fotosid telefoni ülekandmiseks sülearvutisse? Või soovite salvestatud videoid teisele seadmele? Duracelli kaabli abil edastate need hetkega! USB5022A võimaldab failide edastamist kiirusega kuni 480 Mbps. Ärge piirake ennast ja edastage valitud failid kiiresti mis tahes seadmesse.


Kiire laadimine

Kas olete väsinud pika aja ootamisest, kuni teie seadmed on uuesti kasutamiseks laetud? Duracelli kaabli abil saab sellest probleemist minevik! USB5022A toetab kiirlaadimist ning selle pinge ulatub kuni 5V/3A-ni. Avastage, kui kiiresti saate laadida oma seadme aku!


Kasutusmugavus

USB5022A pole mitte ainult äärmiselt mitmekülgne ja praktiline, vaid selle kasutamine on ka äärmiselt mugav. Tänu sellele, et kaabli pikkus on lausa 2 meetrit, saate laetavat seadet vabalt kasutada. Hellitage ennast mugavuse ja funktsionaalsusega koos Duracelliga!


Lai ühilduvus

Duracelli kaabel on varustatud USB-A ja Lightning ühendustega, seega on see väga mitmekülgne ja seda saab kasutada paljude erinevate seadmetega. Laadige nutitelefone ja tahvelarvuteid, mis on varustatud USB-A ja Lightning pesadega, nagu näiteks iPhone'id, iPad'id ja iPod'id, ja nautige kiiret failide edastamist!


Tehnilised andmed:

TootjaDuracell
MudelUSB5022A
Värvmust
Pikkus2 m
Pinge5V/3A
Andmeedastus480 Mbps
Kaal40 g
PesadUSB, Lightning
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
27 tk
Tellimine esindusse 4-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.