Rivacase

Rivacase 8524 Canvas backpack - must

Tootekood:
RC8524_BK
  • Ühilduvus kuni: 14.016 "
  • Värvus: Monochromatic; Must
Hind
47.50 €

KOMPAKTNE, KUID MAHUKAS

See seljakott pakub teile ülimat õhukese ja kompaktse disainiga kotti, mis on ideaalne valik neile, kes soovivad maailmas ja oma teekonnal katkematu kergusega navigeerida. Disaini kompaktsus ei tee kompromisse ruumis ja ruumikas põhisaht pakub teile seadme ja muude asjade jaoks rohkem kui piisavalt ruumi. Passi või rahakoti jaoks on saadaval lukuga tasku, et oleksite organiseeritud ja ette valmistatud oma eelseisvaks päevaks.

TÄIENDATUD KAITSE

Elektroonikaseadmetega ei tasu riskida. Möödas on päevad, mil meil oli turvalisuse tagamiseks vaja vaid mõnda faili ja paberilehte. Tänapäeval kanname kõik endaga kaasas väga väärtuslikke ja väga delikaatseid tehnoloogiaid, mida peame eriti hoolikalt hoidma. Seetõttu on sellel Cardiffi kotil oma polsterdatud tasku kuni 14" sülearvutitele ja tasku kuni 10,5" tahvelarvutitele. Nii et kui olete seda tüüpi inimene, kes ei saa ilma selle lisaseadmeta hakkama ja soovite siiski säilitada kompaktset siluetti, siis see kott on teie jaoks.

EES TÕMBLUGA MAGNEETILISE KLAPI SURGUSEGA TASK

Selle koti esiosa lukuga tasku on magnetilise klapiga kinni. Sellest elemendist, nagu teavad paljud, kes on seda tüüpi süsteemi varem kasutanud, saab midagi, ilma milleta te lõpuks hakkama ei saa. Ülimalt lihtne, millega saate oma koti lihtsalt kinni keerata, on teie igapäevaelu uskumatult lohutav lisa. Lisaks sellele on kotil pliiatsi ja nutitelefoni organiseerimispaneel koos eemaldatava võtmepaelaga, et saaksite oma päeva jooksul täielikult organiseeritud olla, teades, kus iga teie ese alati asub.

RIHMA HALDUSSÜSTEEM

Pole midagi hullemat kui kott, mille otsad lõdvad ja tutid ripuvad selle koha ümber ja segavad teie päeva. See ei pruugi mitte ainult osutuda uskumatult ärritavaks, vaid võib kujutada endast ka suurt terviseohtu. Sageli võivad need asjad lifti- ja rongiuksesse kinni jääda, mis toob kaasa katastroofilised tagajärjed. Seetõttu oleme kasutusele võtnud rihmahaldussüsteemi, et saaksite kõik kenasti ära panna, hoides teid eesseisval teekonnal kena, kompaktse ja turvalisemana.

MUGAV KAASANDMINE

Pole midagi hullemat kui kott, mis on ehitatud odavate, õhukeste või õhukeste rihmadega ja mille tõttu need teie õlgadesse ja kaela kaevuvad. See mitte ainult ei too kaasa väga ebamugavat reisi ja rikub teie meeleseisundit ja potentsiaalselt kogu päeva, vaid võib aja jooksul kujutada endast tõsist ohtu teie tervisele, kui kannate pikka aega rasket koormat. Õnneks on sellel Cardiffi seljakotil mugavad pehmendatud ribadega õlarihmad ja pehme käepide kandmiseks või riputamiseks, et hoida teid reisi algusest kuni lõpuni parimas võimalikus meeleolus.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni14.016 "
Kõrgus415 mm
Laius310 mm
Sügavus110 mm
MaterialCanvas, Polyester, Polyurethane
VärvusMonochromatic; Must
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.