Rivacase

Rivacase 7560 Laptop Canvas Backpack - hall, 15.6"

Tootekood:
RC7560_GY
  • Ühilduvus kuni: 15.6 "
  • Värvus: Hall
Hind
24.90 €29.95 €

See lõuendist seljakott mahutab kuni 15,6 tolli sülearvuteid. Helesinised õmblusjooned täiendavad tumedamaid toone, andes seljakotile originaalsuse ja otstarbekuse tunde. Trendikas ja mahukas, see pakub maksimaalset salvestusruumi ja on varustatud mitmesuguste funktsioonidega.

VETKINDEL KANGAS

Valmistatud kõrgeima kvaliteediga veekindlast materjalist, olete valmis iga ilmaga. Mugav ja äge seljakott sobib ideaalselt linnaprofessionaalidele ja liikvel olevatele õpilastele. Selle paksud jooned ja sinised õmblused väljendavad tõsidust ja rafineeritust, reetmata seejuures selle kehastavat juhuslikku ja sportlikku tunnet.

KERGE, KOMPAKTNE, KUID MAHUKAS

Vaatamata sellele, et see kott on kerge ja kompaktne, on sellel mitmeid sektsioone ja taskuid. Keskne sahtel hoiab teie sülearvutit rihmaga, mis kinnitab selle kindlalt paigale, takistades sellel seljakotis ringi libisemast ja kõndides teile selga koputamast. Kahekordne tõmblukk tagab kiire ja lihtsa juurdepääsu seadmele.

KORRALDUSKÜSIMUSED

Täiendav sisetasku mahutab kuni 10,1-tollise tahvelarvuti. Eesmises lukuga taskus on paneel visiitkaartide, tarvikute ja nutitelefoni jaoks ning täiendav lukuga tasku passi või rahakoti jaoks. Kujundasime ka kaks küljetaskut veepudelite jaoks. Selle kotiga reisite koos kõigega ühes kohas, organiseeritult ja ette valmistatud kõikjal, kuhu lähete.

LOODUD MUGAVUSE JA MUGAVUSE JÄRGSELE

Seljakott pakub mugavust pehme käepideme ja õlarihmade polsterduse kaudu. Lisaks hoiab rihmahaldussüsteem ära liigse rihmamaterjali rippumise ja kinnijäämise, kui kott on reisimise ajal ära hoitud.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni15.6 "
Kõrgus115 mm
Laius310 mm
Sügavus380 mm
MaterialPolyester
VärvusHall

Toote saadavus

Tallinn
Vesse Maksimarket
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.