Rivacase

Rivacase 5561 Lite urban backpack - kollane, 24L

Tootekood:
5561GOLD
  • Ühilduvus kuni: 15.6 "
  • Värvus: Gold
Hind
9.90 €39.90 €

MAHUKAS TÕMBLUKUGA EES TASKU, KAITSE TÕMBLUGA KATTEGA

Igapäevaelus väljas olles tahame oma teekonnal olla liikvel ja takistamatult. Seetõttu on sellel Mestalla sülearvuti seljakotil oma ruumikas lukuga eesmine tasku. Peamist sahtlit ei ole vaja lahti võtta iga kord, kui peate midagi välja võtma, vaid lihtsalt pääsete sellele esiosale ligi ja jätkake oma päeva. See on vaid üks paljudest viisidest, kuidas oleme selle seljakoti ja muud teie päeva tõhususe optimeerimiseks kujundanud.

KÜLGKOND

Neile meist, kellele meeldib oma teekonnal olla eriti ette valmistatud, võiksime kaasa võtta tõrviku või veepudeli või vihmavarju. Kuid nende esemete olemuse tõttu on sageli parem, kui need on kohe käepärast, mitte koti sisse pakitud. Selle probleemi lahendamiseks oleme sellele Mestalla seljakotile lisanud abistava küljeaasa, et saaksite kiiresti ringi sirutada ja haarata sellest, mis on seljakoti külge kinnitatud, ning asuda täitma käsil olevat ülesannet.

KAKS KÜLGETASKUT

Meie Rivacase'is teame tervisliku eluviisi tähtsust. Me kujundame kõik oma tooted seda silmas pidades, et saaksite meie tooteid kasutades oma igapäevaelus edu saavutada. Üks tervisliku eluviisi aspekt, mida me kõik peaksime omaks võtma, on õige hüdratsioonitaseme säilitamine. Hüdratsiooni säilitamine on kasulik liigestele, aitab säilitada temperatuuri ja ajutegevust. Seetõttu oleme varustanud mitte ühe, vaid kaks küljetaskut veepudelitele või, kui soovite, vihmavarju, et hoida vale vett eemal!

TUGEV KÄEPIDE KANDMISEKS

Mõnikord ei taha me lennujaamas või rongijaamas ringi liikudes või auto ümber kotte teisaldades või lihtsalt kontoris kaasas kandes iga kord, kui seda transportida vajame, kotti selga panna ja õlalt ära võtta. Seetõttu oleme kujundanud selle seljakoti tugeva käepidemega, mis aitab teil seljakoti kiiresti sinna viia, kus see olema peab. Tema käepideme jõuline disain peegeldab kogu Mestalla valikut nii, et nagu parim spordivarustus, on ka see ehitatud kestma.

MAHUKAS PEAKAHTE

Selle seljakoti üks suurimaid plusse on tohutult mahukas kesksahtel. See ei ole üks neist seljakottidest, mis pärast ühe paari teksapükse panemist tundub, et need on täis. Ruumi on teie asjade jaoks enam kui piisavalt, mistõttu on see ideaalne seljakott, mida saab kasutada jõusaali ja sealt tagasi liikumiseks, igapäevaseks reisimiseks, väikeseks puhkuseks või isegi festivalil viibimiseks.

PÜHENDATUD SÜLEARVUTITASKU

Tänapäeval on meie elektroonilised esemed meie elus üha olulisemad. Kunagi pole see nii tõsi kui meie sülearvutite puhul, millest on saanud kogu meie töö- ja ühiskondliku elu portaal. Ja kuigi see seljakott iseloomustab sportliku ja vabaaja välimuse stiili, tahtsime olla kindlad, et see on mõeldud ikkagi neile, kes vajavad arvutit alati kaasas. Seetõttu oleme loonud selle seljakoti spetsiaalse sülearvutitaskuga, et saaksite selle ülilihtsalt käest panna ja kätte saada, jäädes samal ajal turvaliseks teadmises, et seda ei lükkata asjatult ringi, kui see on seljakotis endas.

MUGAV POLSTRIGA TAGAOSA

Meil kõigil tuleb aeg-ajalt oma päeva jooksul kotti panna ebamugavaid esemeid, näiteks kõva servaga raamatuid. Ilmselge probleem, mida see mõnikord tekitab, on see, et need probleemid võivad hakata koti kangast läbi kaevama ja tekitada tõelise ebamugavuse. Õnneks on sellel Mestalla seljakotil siiski polsterdatud seljakott, nii et reisil olles ei jää te kunagi valusaks.

Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni15.6 "
VärvusGold

Toote saadavus

Tallinn
Rocca al Mare keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.