Rivacase

Rivacase 7520 Canvas Laptop bag - hall, 13.3-14''

Tootekood:
7520GREY
  • Ühilduvus kuni: 13.3 "
  • Värvus: Hall
Hind
44.10 €

See Alpendorfi sülearvutikott ühendab endas mitmekülgsuse, vastupidavuse ja keerukuse. Spetsiaalselt välja töötatud selleks, et eristuda teistest, koti väliskujunduses on kotis teatud julge ja eristatav kott ning viis, kuidas selle sinised õmblused täiendavad halli värvitoone. Kotil on hulgaliselt funktsioone, nii et jõuate kohale organiseeritult, ettevalmistatult ja valmis tööle asuma.

VETKINDEL KANGAS

Kõrgeima kvaliteediga veekindlast materjalist valmistatud kott pakub kaitset keeruliste ja ootamatute ilmastikutingimuste eest, mis on paljudes riikides üleilmse ärireisi ja linnaelu jaoks liigagi tuttav nähtus.

KOMPAKTNE, KUID MAHUKAS

Sülearvuti põhisahtlisse mahub kuni 13,3-tollised sülearvutid ja sellel on kaks sisemist osa 10,1-tollise tahvelarvuti ja dokumentide jaoks. Kahekordne tõmblukk tõmbab kiireks ja lihtsaks juurdepääsuks. Ees lukuga taskus on paneelid mobiiltelefoni, visiitkaartide ja vajalike tarvikutega. Paksendatud küljed pakuvad lisakaitset juhuslike kahjustuste eest. Kõigist nendest funktsioonidest hoolimata on kott konstrueeritud nii, et see oleks kerge, mistõttu on seda lihtne kaasas kanda igapäevasel reisil ja pikamaa ärireisidel.

MUGAVUS JA MUGAVUS

See kott on mugavuse ja paindlikkuse näide, mis on meie kaubamärgi pärandi lahutamatu osa. Reguleeritav libisemisvastase õlapadjaga õlarihm võimaldab teil vabalt liikuda, ilma et kott häiriks teie liigutuste loomulikku voolavust, pakkudes valutut kandmiskogemust ka kõige pikemate reiside ajal. Pehmed käepidemed kaitsevad ka teie käsi kandmiskoormuse eest. Need volditakse mõlemalt küljelt välisteks lahtriteks, muutes koti veelgi õhukeseks, mis sobib ideaalselt selle vajaduse korral ära hoidmiseks.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni13.3 "
VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.