Rivacase

Rivacase 7530 Laptop Canvas shoulder bag - hall, 15.6"

Tootekood:
7530GREY
  • Ühilduvus kuni: 15.6 "
  • Värvus: Hall
Hind
22.90 €27.90 €

See Alpendorfi sülearvutikott ühendab endas mitmekülgsuse, vastupidavuse ja keerukuse. Spetsiaalselt välja töötatud selleks, et eristuda teistest, koti väliskujunduses on kotis teatud julge ja eristatav kott ning viis, kuidas selle sinised õmblused täiendavad halli värvitoone. Kotil on hulgaliselt funktsioone, nii et jõuate kohale organiseeritult, ettevalmistatuna ja valmis tööle asuma.

VETKINDEL KANGAS

Kõrgeima kvaliteediga veekindlast materjalist valmistatud kott peab vastu rasketele ilmastikutingimustele, mis on eriti kasulikud kaitseks ootamatu vihmasaju eest, mis on linna ärireiside vältimatu fakt.

KOMPAKTNE, KUID MAHUKAS

Vaatamata maksimaalsele hoiuruumile on koti kerge disain seda lihtne kaasas kanda. Paksendatud küljed pakuvad lisakaitset juhuslike kahjustuste eest. Keskne sülearvuti sahtel sobib kuni 15,6-tollistele sülearvutitele ja sellel on kaks täiendavat sisemist osa 10,1-tollise tahvelarvuti ja dokumentide jaoks. Ees lukuga taskus on ka paneelid mobiiltelefoni jaoks, visiitkaardid ja vajalikud tarvikud, et saaksid kõike vajalikku ühes kohas hoida. Kahekordne tõmblukk tõmbab kiireks ja lihtsaks juurdepääsuks.

MUGAVUS JA MUGAVUS

Selle koti kaks tunnusjoont on mugavus ja mugavus. Pehmed käepidemed kaitsevad teie käsi kandmiskoormuse eest. Need volditakse mõlemalt poolt välissektsioonidesse, muutes koti veelgi õhemaks, mis on ideaalne reisimiseks pakitud rongides või kiires lennukis. Pehmendatud ribadega õlarihmad pakuvad valutut kandmiskogemust ka kõige pikemate reiside ajal.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni15.6 "
VärvusHall

Toote saadavus

Tallinn
Rocca al Mare keskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.