Rivacase

Rivacase 8203 Laptop Sleeve - lilla, 13.3"

Tootekood:
8203PURPLE
  • Ühilduvus kuni: 13.3 "
  • Värvus: Purple
Hind
14.70 €

See Central kollektsiooni ümbris sobib kuni 13,3–14-tollistele sülearvutitele, sealhulgas MacBook Pro 13 ja MacBook Air 13. Varruka elegantne tumelilla viimistlus väljendab enesekindlust, individualismi ja ambitsioonikust. See on õhuke ja šikk, kaasas erinevaid funktsioone.

TAGASI ALUSTE JUURDE

Stiilne, õhukese joonega ja elegantne oma juhuslikkuses on varrukas ideaalne linnaprofessionaalidele ja üliõpilastele. Selle stiilne tumelilla viimistlus väljendab enesekindlust, individualismi ja ambitsiooni.

TÄIUSLIK KAITSE

Suure tihedusega sünteetilisest materjalist valmistatud ümbris pakub maksimaalset kaitset, pehmendades teie seadet põrutuste ja kukkumiste eest ning hoides ära kriimustuste eest. Selle ümbrisega saate oma seadet julgelt kaasa võtta, kuhu iganes lähete.

MUGAVUS, LADUSTAMINE JA JÄTTESAAMATUS

Lisaks mahukale kesksahtlile on varrukal väline lukuga tasku koos korraldajapaneeliga mobiiltelefoni, visiitkaartide ja muude tarvikute jaoks, nii et jõuate igale poole, kuhu lähete, täielikult valmis. Asümmeetriline topelttõmblukk pakub kiiret ja lihtsat juurdepääsu teie seadmele, kui teil on seda ärikohtumisel või reisil olles kiiresti vaja.


Füüsilised andmed

Ühilduvus kuni13.3 "
VärvusPurple
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
11 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.